Even voorstellen: Veronique Idzenga - PureBalans
28 februari 2023 

Even voorstellen: Veronique Idzenga - PureBalans

Mijn naam is Veronique, gediplomeerd soundhealer en orthomoleculair therapeut en op dit moment bezig met de opleiding tot counselor, waarmee ik graag mensen ondersteun om hun gezondheid en welzijn in eigen hand te nemen.

Gezondheid en welzijn is altijd al een passie van mij geweest, ik ben eerder werkzaam geweest als gediplomeerd apothekersassistente, maar daar werd mij duidelijk dat ik mijzelf meer thuis voel bij een holistische benadering.  

In 2016 heb ik een eerste burn-out doorgemaakt en in 2017 een tweede. Er zat iets meer dan een jaar tussen, achteraf gezien had ik natuurlijk beter moeten herstellen van de eerste burn-out. Maar doordat er ontzettend veel van me verwacht werd en ik dacht "het gaat wel weer", ging ik weer aan het werk. Bij de tweede burn-out had ik last van onder andere heftige angst- en paniekaanvallen, en deze keer duurde ook veel langer dan de eerste. Ik was mezelf totaal kwijt en had geen idee meer wat ik leuk vond. Door te gaan kijken waar mijn klachten vandaan kwamen en dat wat ik tegenkwam ook ging (h)erkennen en verwerken klom ik langzaam uit het dal.

De ervaringen die ik heb opgedaan wil ik gebruiken om anderen te ondersteunen om af te rekenen met stress en burn-out gerelateerde klachten. Ik heb mij dan ook gespecialiseerd in de behandelprotocollen vanuit de orthomoleculaire geneeskunde.

Daarbij hebben klankschaalsessies en -behandelingen mij de rust gegeven die ik nodig had om mezelf naar binnen te richten. Ik kwam met klankschalen in aanraking bij een saunacomplex, waar klankschalensessies gegeven werden waarbij verschillende instrumenten ten gehore werden gebracht en het effect op mij was groot. Ik had vaker geprobeerd te mediteren vóór dat moment, maar tevergeefs. Door de trilling en klanken kwam ik veel makkelijker in meditatieve stand en ik kwam daardoor écht tot rust. Daarna heb ik heel vaak een klanksessie ervaren. De werking was elke keer weer anders voor mij; soms diepe ontspanning, soms onrust, maar ook kon ik inzichten verkrijgen door de sessies.

En toen ik eenmaal ontdekt had dat klankschalen heel breed ingezet kunnen worden en kunnen zorgen voor heling op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch vlak heb ik besloten de opleiding tot Soundhealer te doen. Deze heb ik met succes afgerond.

Mijn kernwoorden zijn liefde, heling, bewustzijn, creativiteit en holisme.

Het leven is een reis vol ervaringen en inspiratie!

De diepe dalen maar ook de grote hoogtes die ik tot nu toe ervaren heb, helpen mij de reis van anderen nog beter te (h)erkennen. Door mijn ervaringen en kennis in te zetten ondersteun ik jou graag door middel van leefstijladviezen en soundhealing.

Veronique

Voor meer informatie en contact met Veronique:

Over de schrijver
Mijn naam is Marjolein en mijn levensmissie is om jou rust en ruimte in jezelf te laten ervaren en je bewust te maken van het licht in jezelf. Jezelf leren kennen en je ervoor openstellen is de eerste stap. Op mijn eigen pad van heelwording ben ik zelf veel uitdagingen aangegaan. Er ging een wereld voor mij open, maar vooral de innerlijke rust en de verbinding met mijzelf was heel speciaal. Met veel liefde begeleid ik mensen bij de reis ‘naar binnen’ dit doe ik door middel van o.a. yoga, ademwerk, hypnotherapie, reiki, soundhealing en plantmedicijnen. En natuurlijk ook met dit platform De Lichternis, waar vele andere lichtbrengers, coaches, yogadocenten, therapeuten, ceremonieel begeleiders etc hun licht kunnen spreiden om nog meer mensen te begeleiden naar rust en heelwording.
Reactie plaatsen