Even voorstellen: Roos Eland Kweekel - Zenergie
06 februari 2023 

Even voorstellen: Roos Eland Kweekel - Zenergie

Hallo lieve allemaal, mijn naam is Roos Eland en ik heb mijn eigen yogastudio in Rockanje. Yoga is in 2014 op mijn pad gekomen en dat paste toen niet zo erg binnen het beeld wat ik van het leven had of mijn toenmalige keiharde sales job. In de jaren die volgde bleef ik yoga doen, voornamelijk voor mijn altijd zere rug en nek en de vele hoofdpijnen die daarmee gepaard gingen.

Langzaam groeide mijn liefde voor yoga en daarmee ook de liefde voor mijzelf. Ik dreef steeds meer naar mijn ware kern, in plaats van ervan af. Dat voelde goed! Zo goed dat ik mijn harde Amerikaanse werkomgeving, met nog hardere job inruilde voor andere banen en functies die mij telkens iets meer voldoening gaven in plaats van een hoop geld.

Ik ging een yogaopleiding volgen en ik genoot. Ik genoot met volle teugen van de stof, de praktijk, de oefeningen en het leven. Ik ben mij blijven verdiepen in de yoga en dat doe ik nog steeds iedere dag. Met heel veel liefde geef ik dit door via mijn eigen yogaopleiding.

Uniek in de omgeving Voorne aan Zee en ook uniek in de doelgroep!

Iedere module is er een ontzettend leuke groep, variërend van yoga enthousiastelingen die niet perse docent willen worden, maar waarbij hun hart wel sneller gaat kloppen van de yogafilosofie, oefeningen en alles wat erbij komt kijken. En ook deelnemers die al yogadocent zijn en die zich willen blijven vullen met inspiratie, nieuwe stof en oefeningen. Iedereen is welkom en het is een waar feestje!

Naast de opleiding geef ik met veel plezier yogalessen, dit doe ik samen met mijn collega Hans.

Een niet yoga-weetje over mij: Ik ben trotste moeder van een tweeling, houd van crossfit, werk 3 dagen in loondienst, kan dromen als de beste en ik heb een ontembare liefde voor keihard meezingen in de auto.

Leuk dat je mij via deze weg wat beter heb leren kennen, vanzelfsprekend ontmoet ik je liever in het echt!

Je kunt me vinden op de socials (zie hieronder).

Liefs,

Roos


Voor meer informatie en contact met Roos:


Over de schrijver
Reactie plaatsen