Steiger van houd met zonsopkomst

Over De Lichternis

De Lichternis is een vonkel, een lichtpuntje die je in de verte kan zien en als je er dichterbij komt, word het steeds feller. Totdat je er in staat, dan pas voel je hoe groots het is. Het is onze missie om mensen te helpen naar een lichter leven; een gelukkiger, ontspannender, liefdevoller en vrolijk leven. Het is ook onze missie om mensen te verbinden.


Ervaar je spanning, angst, gebrek aan eigenwaarde of voel je je eenzaam en zoek je verbinding? Dan ben je bij De Lichternis op het goede adres.


Ook als jij degene bent die mensen graag en met enthousiasme en passie begeleid naar een lichter leven, dan vind je bij de Lichternis een tweede thuis. 


De Lichternis is een centrum voor bewustwording en persoonlijke groei. Een plek waar je jezelf kan en mag zijn!


Een plek voor workshops, behandelingen en ceremonies die zorgen voor verbindingen. Verbinding met jezelf en met anderen.

 

Een plek in de regio Voorne-Putten waar coaches, therapeuten en lichtwerkers vanuit een holistisch standpunt met elk hun eigen wijsheid en kwaliteiten samenwerken onder één dak, om misschien jou wel te begeleiden in je proces of probleem of uitdagingen uit het dagelijkse leven.


Fabian Ruijgrok

NLP- en depressiecoach

Oprichter van Je Bent Niet Je Depressie.

Marjolein Groen

Yogadocent, NLP-coach en hypnotherapeut

Oprichter van Eye Am Me.

Workshop ruimtGrote ruimte voor workshops en ceremoniese voor ceremonies

Helaas kunnen onze prachtige ruimtes van verschillende maten met een fijne energie, veel licht en warme sfeer na 9 januari 2022 niet meer gehuurd worden.

Agenda met tekst: Today is the perfect day to be happy

Bekijk hier de activiteiten in de agenda zoals yoga, cursussen, workshops.