Samen kijken naar ondergaande zon
Algemeen
Marjolein Groen
Algemeen
12/08/2021
1 min
0

Verdrietig nieuws

12/08/2021
1 min
0
Wat onze grootste droom had moeten zijn loopt uit in een nachtmerrie.
Waar wij als twee jonge ondernemers het doel hadden om een lichtpuntje te zijn voor veel mensen in ons bewustzijnscentrum 'De Lichternis' dooft het licht per 1 februari op deze locatie en moeten wij onze deuren sluiten. We moeten stoppen met alle activiteiten in De Lichternis op deze locatie omdat ze niet in het bestemmingsplan passen en de gemeente niet openstaat voor aanpassing hiervan.
We staken goedbedoeld al ons spaargeld in het renoveren van een prachtig pand aan de Pinnepot. We hebben dus geen geld meer om een ander pand op te knappen. 
Juist in coronatijd begin dit jaar, durfden wij het aan om te investeren in een bewustzijnscentrum. Waarom? Omdat het nodig is, juist in deze tijd.
Het verdriet is ontzettend groot. Alle harde werk, alle energie, alle geld en alle opgebouwde verbindingen stoppen hier terwijl we nog zoveel moois in petto hadden. Ons hart huilt. Wetende dat het uiteindelijk goed zal komen. We zijn niet locatie gebonden en waar deuren sluiten, gaan nieuwe deuren open maar pijnlijk is het daarom nu even niet minder. 
Het is nu belangrijk om alle emoties; het verdriet, de boosheid, het verlies, het gevoel van onrecht te gaan doorvoelen, erbij stil te staan, te erkennen. Zodat we het kunnen verwerken in onze eigen tempo. In plaats van gelijk door te gaan. Dus we gaan naar binnen keren, opladen, slapen, pret maken, in de natuur zijn, verbinden.
Dankbaar dat we even hebben mogen proeven, verdrietig dat het hier vroegtijdig en abrupt stopt.
De droom leeft voort, alleen gaat het licht op deze locatie uit.
We willen iedereen vragen om een lichtpuntje voor ons te zijn door ons wat extra licht en liefde te zenden 
In licht en liefde, op een nieuwe plek.
Aho, 
Liefs Fabian en Marjolein

Fabian en Marjolein staan in pand waar ze aan het verbouwen zijn voor het bewustzijnscentrum De Lichternis

Foto: verbouwing Langeweg 39 ongeveer 1 jaar geleden (nov 2020 - febr 2021)

Yoga zaal met matten in Oostvoorne

Foto: Eindresultaat na verbouwing (febr 2021)

Reacties
Categorieën