Verdrietig nieuws
Wat onze grootste droom had moeten zijn loopt uit in een nachtmerrie.
Waar wij als twee jonge ondernemers het doel hadden om een lichtpuntje te zijn voor veel mensen in ons bewustzijnscentrum 'De Lichternis' dooft het licht per 1 februari op deze locatie en moeten wij onze deuren sluiten. We moeten stoppen met alle activiteiten in De Lichternis op deze locatie omdat ze niet in het bestemmingsplan passen en de gemeente niet openstaat voor aanpassing hiervan.
We staken goedbedoeld al ons spaargeld in het renoveren van een prachtig pand aan de Pinnepot. We hebben dus geen geld meer om een ander pand op te knappen.
Juist in coronatijd begin dit jaar, durfden wij het aan om te investeren in een bewustzijnscentrum. Waarom? Omdat het nodig is, juist in deze tijd.
Het verdriet is ontzettend groot. Alle harde werk, alle energie, alle geld en alle opgebouwde verbindingen stoppen hier terwijl we nog zoveel moois in petto hadden. Ons hart huilt. Wetende dat het uiteindelijk goed zal komen. We zijn niet locatie gebonden en waar deuren sluiten, gaan nieuwe deuren open maar pijnlijk is het daarom nu even niet minder.
Het is nu belangrijk om alle emoties; het verdriet, de boosheid, het verlies, het gevoel van onrecht te gaan doorvoelen, erbij stil te staan, te erkennen. Zodat we het kunnen verwerken in onze eigen tempo. In plaats van gelijk door te gaan. Dus we gaan naar binnen keren, opladen, slapen, pret maken, in de natuur zijn, verbinden.
Dankbaar dat we even hebben mogen proeven, verdrietig dat het hier vroegtijdig en abrupt stopt.
De droom leeft voort, alleen gaat het licht op deze locatie uit.
We willen iedereen vragen om een lichtpuntje voor ons te zijn door ons wat extra licht en liefde te zenden
In licht en liefde, op een nieuwe plek.
Aho,
Liefs Fabian en Marjolein

Fabian en Marjolein staan in pand waar ze aan het verbouwen zijn voor het bewustzijnscentrum De Lichternis

Foto: verbouwing Langeweg 39 ongeveer 1 jaar geleden (nov 2020 - febr 2021)

Yoga zaal met matten in Oostvoorne

Foto: Eindresultaat na verbouwing (febr 2021)

Over de schrijver
Mijn naam is Marjolein en mijn levensmissie is om jou rust en ruimte in jezelf te laten ervaren en je bewust te maken van het licht in jezelf. Jezelf leren kennen en je ervoor openstellen is de eerste stap.Op mijn eigen pad van heelwording ben ik zelf veel uitdagingen aangegaan. Er ging een wereld voor mij open, maar vooral de innerlijke rust en de verbinding met mijzelf was heel speciaal.Met veel liefde begeleid ik mensen bij de reis ‘naar binnen’ dit doe ik door middel van o.a. yoga, ademwerk, hypnotherapie, reiki, soundhealing en plantmedicijnen. En natuurlijk ook met dit platform De Lichternis, waar vele andere lichtbrengers, coaches, yogadocenten, therapeuten, ceremonieel begeleiders etc hun licht kunnen spreiden om nog meer mensen te begeleiden naar rust en heelwording.
Reactie plaatsen