Een stevig fundament voor een succesvol bedrijf

Business marketing, zichtbaarheid en software om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen

We willen allemaal geld verdienen

Je komt er niet onderuit, geld verdienen is nodig om te leven, ookal zouden we mensen graag gratis willen helpen en ondersteunen. En zeg nou zelf een uitje, vakantie en tijd voor jezelf is ook nodig om gezond te blijven.
  • Loop je weleens vast?
  • Kom je vaak tijd te kort?
  • Heb je het gevoel dat je maar wat aanklooit?
  • Moet je er teveel aan trekken om klanten te krijgen?

Dan vind je hier aanbod over business marketing, zichtbaarheid en dé software om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen

Groep van 11 mensen juichen bij zonsondergang

Online Zichtbaarheid Boost

25 of 50 euro per jaar | Holistisch Platform De Lichternis

Verhoog je online zichtbaarheid met deze exclusieve vermelding en plaatsing op onze website en social media kanalen voor bewuste / spirituele ondernemers, coaches, teachers en lichtwerkers. Bereik een breder publiek en trek meer potentiële klanten aan via ons holistisch platform.

Digital Wealth Academy

 497 euro | 100% Resell Rights

Dé online marketing cursus waarin je van A tot Z leert om een succesvol bedrijf op te bouwen en je Social Media als winstgevend verkoopkanaal in te zetten. Ook geschikt voor ervaren ondernemers die passiever geld willen verdienen en meer sales uit Social Media willen halen.

Betaalsysteem - meer omzet met je betaalpagina

Ik heb meerdere software geprobeerd, maar deze werkt echt het fijnst, is makkelijk en snel. Er zijn zoveel mogelijkheden binnen Plug & Pay. Je kunt je evenementen erin zetten, je live coaching- of therapiesessies, je online aanbod, abonnementen en je hebt er geen omkijken meer naar.

Je eigen online leeromgeving

Ik gebruik de online leeromgeving van Huddle waar ik yogalessen, meditaties, hypnoses, ademwerk aanbied. Maar ook complete cursussen, programma's en workshops. Het werkt moeiteloos en er is zelfs een app voor je gebruikers/leden. Zo blijf je makkelijk in contact met je leden/klanten.

Bereik meer klanten door SEO & Conversie

Als ik iets irritant vind is dat een website bouwen of aanpassen moeizaam gaat. Met Phoenix is dit echt easy. Daarnaast staat Phoenix erom bekend dat het goed converteert dus scoor je hoger in Google (SEO), kan je statistieken gelijk zien en zijn er veel conversietools die makkelijk in gebruik zijn. Ik ben fan!

Automatiseer je mails en laat je bedrijf groeien

E-mailmarketing met MailBlue is voor mij echt heel waardevol. Je verstuurt & automatiseers heel makkelijk persoonlijke en gerichte e-mails/nieuwsbrieven/bevestigingen. Dit helpt om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Als je een product, aanbod of lancering hebt, dan hoef je het maar één keer in te stellen en je gehele klantreis is volledig geautomatiseerd. Dit bezorgt contacten een betere ervaring (betrokkenheid), terwijl het jou tijd scheelt.