De Lichternis gaat door!
Na alle emoties van het verdrietige nieuws toegelaten en een plekje gegeven te hebben, werd er weer ruimte gecreëerd voor nieuwe ideeën.

En De Lichternis gaat door als platform waar bewuste / spirituele ondernemers en verhuurlocaties hun evenementen e.d. op staan.

Een huurder vroeg ons of ze niet op de website kon blijven staan en gebruik kon blijven maken van ons netwerk. Wij hebben een mooie website gebouwd die goed vindbaar is. Zonde om daar al het moois wat al deze lichtbrengers te bieden hebben niet te vermelden. En zo geschieden.

We hebben inmiddels al aardig wat aanmeldingen ontvangen. Dus die komen, zodra we hun gegevens binnen hebben, op onze website en hun events ook op facebook.

De mooie agenda en de pagina lichtbrengers op de website en Facebook blijven dus staan.

Ben jij een bewuste / spirituele ondernemer? Dan kan je je hier aanmelden voor het platform.

Wil je op de hoogte gebracht worden van alle leuke evenementen, dan kan je je hier opgeven voor de nieuwsbrief.

Over de schrijver
Mijn naam is Marjolein en mijn levensmissie is om jou rust en ruimte in jezelf te laten ervaren en je bewust te maken van het licht in jezelf. Jezelf leren kennen en je ervoor openstellen is de eerste stap. Op mijn eigen pad van heelwording ben ik zelf veel uitdagingen aangegaan. Er ging een wereld voor mij open, maar vooral de innerlijke rust en de verbinding met mijzelf was heel speciaal. Met veel liefde begeleid ik mensen bij de reis ‘naar binnen’ dit doe ik door middel van o.a. yoga, ademwerk, hypnotherapie, reiki, soundhealing en plantmedicijnen. En natuurlijk ook met dit platform De Lichternis, waar vele andere lichtbrengers, coaches, yogadocenten, therapeuten, ceremonieel begeleiders etc hun licht kunnen spreiden om nog meer mensen te begeleiden naar rust en heelwording.
Reactie plaatsen