Even voorstellen: Angelique Nossent - Galerie en workshopruimte Begin Gewoon
01 mei 2024 

Even voorstellen: Angelique Nossent - Galerie en workshopruimte Begin Gewoon

Ontwerp jouw troostplek

Als sferoloog ben ik al 30 jaar werkzaam in de ruimtelijke ordening. Mijn ambitie is om het vak sferologie, wat draait om het interpreteren van sferen op de kaart van Nederland, te introduceren.

Workshops

Ben jij ook hooggevoelig zoals ik en ervaar je problemen met zowel onder- als overprikkeling?

Dan nodig ik je uit om een workshop bij mij te volgen om je eigen TROOSTPLEK te ontwerpen, altijd tijd te ervaren en sferologie te ontdekken.

De workshops 'Altijd Tijd' en 'Sferologie' zijn te volgen op dinsdagmiddag van 13:00 uur tot 16:00 en maandagavond van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Boeken sferologie

Ik kan uitgebreid praten over het concept van sfeer, wat ik onder andere heb gedaan in mijn drie boeken die verkrijgbaar zijn bij bol.com en in de boekhandel.

Ik ben opgegroeid tegenover stadion Feyenoord en het was daar waar ik besmet raakte met de unieke sfeer. Het was de aanleiding om sferen te gaan onderzoeken en ontwerpen.

Na mijn studie landschapsinrichting ben ik gaan werken bij de gemeente Rotterdam en in 1996 heb ik mijn eigen ontwerpbureau Begane Grond opgericht. Ik deel graag mijn kennis, zodat je zelf je ruimtes zo kunt inrichten dat je er altijd een prettige sfeer ervaart.

Kunstgalerie

In mijn kunstgalerie Begin Gewoon kun je als kunstenaar 3 maanden achtereen exposeren. Vind je dit leuk neem dan contact met mij op. De galerie is open op dinsdag, donderdag en zaterdag, als het bord buiten staat en op afspraak. Openingstijden zijn van 10:00 uur tot 16:00 uur.


Je kunt me ook vinden op mijn website en de socials (zie hieronder).

Liefdevolle groet,

Angelique Nossent


Geschreven door:

Angelique Nossent
Galerie en workshopruimte Begin Gewoon


Voor meer informatie en contact met Angelique:

   

Over de schrijver
Reactie plaatsen