Even voorstellen: Claudia van Tooren - La Bohémienne
07 februari 2022 

Even voorstellen: Claudia van Tooren - La Bohémienne

Als je verdriet hebt, iemand hebt verloren of eenzaam bent, dan is Claudia een zorgzame en liefdevolle ondersteuning. Door haar begeleiding zal je de zon achter de wolken weer gaan zien en weer (meer) jezelf worden.

Hieronder stelt Claudia zich voor.

“La Bohémienne, waarom deze naam?

Een bohémienne is een (zigeunerachtige) vrouw (kunstenaar) die een ongeregeld en artistiek leven leidt. Ze is gesteld op haar vrijheid en ziet mogelijkheden binnen onmogelijkheden. Daarom is deze naam zo passend bij mij. Het is precies zoals ik me voel. Als een vis in het water, baad ik in creativiteit. 

Al heel lang word ik blij van knutsel spullen (verf, kralen, kleuren, papier e.d.) en heb inmiddels genoeg om een winkel te beginnen, bij wijze van spreken. Nu zie ik dat ook dat niet voor niets was. Ineens komen dingen samen. Al die tijd was er kennelijk onbewust een weten dat ik op een dag zelf met m’n ingekochte materialen aan de slag zou gaan. 

Onverwacht kwam er opeens een Masterclass intuïtief portretschilderen op mijn pad en gelijk was het raak. Zo kreeg ik door het overlijden van mijn moeder een bronzen beeld van een bohémienne en toen ik een naam voor mijn bedrijf nodig had, was 1 en 1 is 2.

Eén vrouw, vele gezichten.

Dit zei m’n moeder vaak tegen mij: ‘Je ziet er elke dag weer anders uit’. En zo voel ik me ook. Elke ochtend word ik me bewust van m’n stemming en voel ik wat daar bij hoort. Welk jurkje? Welk parfummetje? Alleen lippenstift of meer?

M’n dag is altijd goed en daarmee bedoel ik, de dag is precies zoals die is. Zo ook m’n gemoedstoestand. Alles mag er zijn. Vrolijk, timide, boos, verliefd, enzovoorts. Als ik boos ben, ben ik boos. Ik sta dat mezelf toe. Wel onderzoek ik m’n gevoel. Waarom ben ik nou toch zo boos? Hoe komt het? Wordt er iets in mij aangeraakt?

Soms ben ik er snel achter en ervaar ik gelijk een herkenning gevolgd door een stukje rust. Iets valt op z’n plaats. Soms ga ik er echt voor zitten met m’n ogen dicht en voel ik van binnen. Herken ik iets dergelijks? Wanneer was dat? Wat voor een gebeurtenis? Vaak zie ik dan een overeenkomst. Het betekent dat dat oude stukje geheeld mag worden door middel van de recente gebeurtenis. Zo is mijn gevoel ‘boos zijn’ dus zinvol.

Dit is een voorbeeld van boosheid. Het kan natuurlijk ook een ander gevoel zijn.

Ik vaar mee in de flow van het leven. Hoe vergaat het jou? Hoe voel je je? Wat heb je nodig om jouw flow (weer) te ervaren?

Als je er een keer samen naar wilt kijken of je hebt behoefte aan een langere periode van steun en begeleiding, neem dan contact op. Ik loop graag een stukje met je mee.

Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals telefonische ondersteuning, online-gesprekken of 1 op 1 gesprekken.

Wat komt voor jou het beste uit?

Claudia"

Voor meer informatie en contact met Claudia:

 

Over de schrijver
Mijn naam is Marjolein en mijn levensmissie is om jou rust en ruimte in jezelf te laten ervaren en je bewust te maken van het licht in jezelf. Jezelf leren kennen en je ervoor openstellen is de eerste stap. Op mijn eigen pad van heelwording ben ik zelf veel uitdagingen aangegaan. Er ging een wereld voor mij open, maar vooral de innerlijke rust en de verbinding met mijzelf was heel speciaal. Met veel liefde begeleid ik mensen bij de reis ‘naar binnen’ dit doe ik door middel van o.a. yoga, ademwerk, hypnotherapie, reiki, soundhealing en plantmedicijnen. En natuurlijk ook met dit platform De Lichternis, waar vele andere lichtbrengers, coaches, yogadocenten, therapeuten, ceremonieel begeleiders etc hun licht kunnen spreiden om nog meer mensen te begeleiden naar rust en heelwording.
Reactie plaatsen