Even voorstellen: Jan Labree - One Day Mind
08 maart 2022 

Even voorstellen: Jan Labree - One Day Mind

Yoga was altijd al mijn weg zonder dat ik dat zelf door had.....als semi-professionele moderne danser heb ik het geluk gehad om mijn lichaam te leren kennen. Toen ik als 50er stopte met dansen, vroeg/schreeuwde mijn lichaam om beweging. Zo ben ik vanuit mijn Mindfulness-opleiding basale yogales gaan geven. Dat sloeg zo aan; als een vlam in de pan.

Ik ontdekte toen pas dat ik al die jaren als danser altijd mijn lichaam trainde met yogatechnieken. Daar wilde ik meer van weten, voor mijzelf en voor al mijn yogi's . Ik heb toen bij Johan Noorloos van De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam een Teacher Training gevolgd.

Eerst volgde ik de Yin Teacher Training en vervolgens de Flow Vinyassa; de Yang tegenpool . Met die Yin/Yang balans sta ik in het leven. Ik geef de yoga gericht op het functioneren van je lichaam, je hart en de adem. Als Body & Mind Coach sta ik voor de authenticiteit van yoga. Ik ga uit van de non-verbale kracht van yoga; geen woorden maar daden, doen!

Het doen, het bewegen, het ademen, de asana's die jij zelf doet, staan voor een krachtige weg. Heel functioneel, zoals yoga van oorsprong is, de aandacht leren richten. Op datgene wat voor jou hier en nu nodig is, op dit moment, om vanuit je hoofd in je lijf te komen. En eenmaal in je lijf, dan ontkiemen de zaadjes van de yoga, 💖magisch werk.

Het uiteindelijke doel van de yoga is om te mogen en te kunnen zijn wie je echt bent.
Ik daag je uit om op de mat te komen🙏en te leven door je lichaam te verbinden met yoga.

Je kunt me vinden op de socials (zie hieronder).


Namaste,

Jan


Voor meer informatie en contact met Jan:


Over de schrijver
Reactie plaatsen