Even voorstellen: Alicia de Lange - Colours of the Soul & Wild Woman Tribe
19 mei 2022 

Even voorstellen: Alicia de Lange - Colours of the Soul & Wild Woman Tribe

Mijn naam is Alicia. Wat betekent "van adel" in het Germaans. Klinkt fancy  ik hou van weetjes hihi. Klopt het precies? Geen idee.

Ik ben moeder van twee wilde meiden van 3 en 6 jaar. Ik heb een enorme reis afgelegd om een beroep te leren en uit te oefenen in de grote mensenwereld. Enkele van jullie weten dat ik vele jaren heb doorgebracht in ernstige depressies. Een aantal opnames en behandelingen.

Hierdoor kon ik nooit zo goed meekomen in de maatschappij. Uiteindelijk ben ik verpleegkundige gaan studeren aan de hogeschool van Rotterdam. Richting psychiatrie. Ik wilde mensen de hulp bieden die ik in die tijd gemist had. Gehoord en gezien voelde ik me niet echt in het systeem helaas.

Ik heb gewerkt in acuut, crisis, chronisch en ziekenhuis psychiatrie. Muur na muur tegengekomen tot de man van de hamer me weer kwam opzoeken. BAM zit je weer thuis...weer met inmiddels "goede vriend" depressie.

Ze zeggen soms dat een crisis je stimuleert om alles radicaal om te gooien toch? En na die specifieke crisis kon ik niet meer om de tekens van het universum heen. Fuck dit. Ik ga iets doen wat werkelijk bij me past en waar ik niet tegen de muren van de maatschappij zal aanlopen.

Ik ging de verdieping in:

 • Zachte Reiki energie
 • Sjamanistische helings vormen
 • Trillingen
 • Klankschalen
 • Ademwerk
 • Levensenergie
 • Heilige plantmedicijnen
 • Vrouwelijke energie
 • Dans

  De therapeutische vaardigheden, het energiewerk gecombineerd met mijn psychiatrisch verpleegkundige kennis, vormt mij in wat ik uitdraag en wil overbrengen.
  Dankbaar dat ik eindelijk mijn gehele pad kan eren.

  Zonder schaduw geen licht.

  Ik weet wat schaduw is en hoe het voelt. Mijn licht schijnt nu zo krachtig dat ik het pad naast jou mag bewandelen wanneer het voor jou te donker wordt. Jij en ik. We doen het samen spiegels zijn zo krachtig.

  Binnenkort start ik vanuit Wild Woman Tribe het intensieve 7 maandse programma: Goddess in charge

  Are you ready to feel deeply, scream loud and love intens? I know I am.

Je kunt me vinden op de socials (zie hieronder).

 Alicia

Voor meer informatie en contact met Alicia:

Coulours of the Soul (voor individuele behandelingen):

Wild Woman Tribe (voor groepsevenementen):

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen