Even voorstellen: Miranda van der Beek - Wandelkunst
27 augustus 2022 

Even voorstellen: Miranda van der Beek - Wandelkunst

Wandelkunst, de KUNST van het wandelen, en wandelKUNST.

Dit alleen roept altijd al leuke vragen op. Na mijn burn-out, vanuit de zorg koos ik voor lange wandelingen. En ben ik gaan ontdekken, dat je buiten weinig nodig hebt om volledig te ontspannen. Maar ook dat de natuur een prachtige raadgever is, en dat je in afstemming vele cadeautjes mag ontvangen. Ik nam ontslag, en starten mijn coachpraktijk op, en begon met wandelsessies.

Tijdens de wandelingen, en natuuropstelling ontstonden er als vanzelf creaties. En zo kwam uiteindelijk de krachtvoorwerpen op mijn pad, en was er wandelKUNST. Ik werk volledig intuïtief, en laat mij leiden door mijn gidsen. En zo groeide de op afstemming gemaakte creaties uit, tot een webshop, echt een aanrader om eens te kijken, voor persoonlijke handgemaakte creaties van natuurlijke materialen.

Onderweg ben ik mij steeds meer gaan specialiseren op vilt ocean drum, rouw en troost creaties, en persoonlijke creatieve trajecten. En sinds 2 jaar geef ik ook jaartraining helend vilten voor coaches, rouwbegeleiders, doula’s, creatief therapeuten en energie werkers.

Als ET healer (Extra Terrestrial Healing of Cosmic Healing), werk ik op afstemming met een team aan galactische begeleiders. Ik geef healing, reading op locatie, of tijdens een natuur healingsessie maar ook op afstand. Ik begeleidt mensen bij het contact met eigen gidsen. Ik geef geleidde meditaties en activaties. Sommige zijn gratis beschikbaar, en vind je op mijn website.

In Zuidland vind je mijn gezellige atelier, met heerlijke tuin voor workshops, en trainingen. Hier heb ik ook mijn healingruimte voor ET healing.

Op afspraak ben je welkom voor een kennismaking in mijn atelier, misschien zie ik je daar gauw.

Hartegroet, 

Miranda van der Beek


Voor meer informatie en contact met Miranda:

Over de schrijver
Mijn naam is Marjolein en mijn levensmissie is om jou rust en ruimte in jezelf te laten ervaren en je bewust te maken van het licht in jezelf. Jezelf leren kennen en je ervoor openstellen is de eerste stap. Op mijn eigen pad van heelwording ben ik zelf veel uitdagingen aangegaan. Er ging een wereld voor mij open, maar vooral de innerlijke rust en de verbinding met mijzelf was heel speciaal. Met veel liefde begeleid ik mensen bij de reis ‘naar binnen’ dit doe ik door middel van o.a. yoga, ademwerk, hypnotherapie, reiki, soundhealing en plantmedicijnen. En natuurlijk ook met dit platform De Lichternis, waar vele andere lichtbrengers, coaches, yogadocenten, therapeuten, ceremonieel begeleiders etc hun licht kunnen spreiden om nog meer mensen te begeleiden naar rust en heelwording.
Reactie plaatsen