Even voorstellen: Jolanda Huijsmans - DigiBach
15 september 2023 

Even voorstellen: Jolanda Huijsmans - DigiBach

Ruim 30 jaar geleden kwam ik in aanraking met Bach bloesems. Dat voelde voor mij als een cadeautje in de periode nadat ik moeder was geworden, waar ik achteraf gezien last had van een flinke postnatale depressie. Bach therapie heeft mij daar echt doorheen geholpen, wat voor mij aanleiding was me daar zelf meer in te willen verdiepen.

Nadat ik in 1993 zelf kennis maakte met de Bachbloesem remedies van Dr. Edward Bach, en er veel baat bij had, werd ik zo enthousiast, dat ik wilde er meer van wilde weten.

Door een opleiding te volgen heb ik mij verder gespecialiseerd in de Bach bloesemremedies. Inmiddels heb ik veel ervaring en mensen kennis opgedaan in het werken met Bachbloesems, met goede resultaten: een eenvoudige en doeltreffende therapievorm.

In de jaren daarna heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met Bach bloesems. Zo had ik een aantal jaar een offline praktijk, maar ik vond het jammer dat mensen daarbij naar me toe moesten komen. Voor veel mensen bleek dat best een obstakel: je moet immers naar iemand toe om over je problemen en uitdagingen te praten. Daarom startte ik deze online praktijk, om van daaruit op een veel laagdrempeliger manier veel meer mensen te kunnen helpen.

Daarnaast heb ik ruim 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg, waar ik werk met mensen met een verstandelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel. 


“Daar houden we van: simpel, duidelijk en goedkoop voor iedereen toegankelijk”


Samen met mijn zoon ben ik met Digibach begonnen. Hij is de digitale kant, en ik de Bach. We hebben er bewust voor gekozen om informatieve website op te zetten, zodat het voor veel mensen toegankelijk is om informatie te vinden. Hier krijgen we veel positieve reacties op, omdat mensen het fijn vinden om inhoudelijke informatie te krijgen over wat ze bij ons bestellen. 

Mix van alle ingrediënten

Deze mix van kennis en ervaring maken het wie we nu zijn en wat we willen uitdragen met Digibach. Het zou toch mooi zijn, als het voor velen toegankelijk is om lekker in je vel te zitten en vitaal te kunnen leven!


“Als je gelukkig bent, trek je positieve eigenschappen aan”


Je kunt me vinden op de socials (zie hieronder).

Groetjes,

Jolanda Huijsmans


Voor meer informatie en contact met Jolanda:Over de schrijver
Reactie plaatsen