Even voorstellen: Nathalie van Weegen - NoRieBelle
17 mei 2024 

Even voorstellen: Nathalie van Weegen - NoRieBelle

Ontgrendel je volledig potentieel alleenstaande, hoogsensitieve mompreneur!

Welkom bij mijn blog, waar we duiken in het krachtige en vaak ondergewaardeerde rijk van alleenstaande, hoogsensitieve mompreneurs. In deze dynamische wereld van ondernemerschap en moederschap komen unieke uitdagingen en kansen samen, en het is mijn missie om deze bijzondere groep vrouwen te ondersteunen en te empoweren.

Als empowerment coach en ondernemer, en zelf alleenstaande, hoogsensitieve mompreneur, heb ik de eer om mijn inzichten en expertise te delen. Met een focus op structuur, stressvermindering, het bereiken van een gezonde work/life balance én het steeds goed voor jezelf zorgen, bied ik een gids naar succes en empowerment voor alleenstaande, hoogsensitieve mompreneurs overal ter wereld. En niet te vergeten; het leiden van een succesvol bedrijf!


Mijn aanpak is holistisch en to-the-point. Géén doekjes tegen het bloed.


Als alleenstaande, hoogsensitieve mompreneurs is het een hele uitdaging om dagelijks alle ballen in de lucht te houden. Uit eigen ervaring weet ik héél goed waar je mee worstelt.

Mijn aanpak is holistisch en praktisch, met een focus op:

Direct toepasbare actieplannen:

Het definiëren van duidelijke doelen en het ontwikkelen van een actieplan om ze te bereiken, terwijl we rekening houden met jouw dagelijkse to do’s en hoogsensitieve behoeften.

Emotioneel management:

Het cultiveren van veerkracht, stressmanagement en zelfzorgpraktijken die je helpen omgaan met de uitdagingen van het ondernemerschap en ouderschap.

Strategische structuren implementeren in het gezin en bedrijf:

Een van de pijlers van mijn coaching is het implementeren van strategische structuren binnen zowel je gezin als je bedrijf. Deze structuren zijn ontworpen om je te helpen efficiënter te werken, je tijd beter te beheren en een gezonde balans te vinden tussen werk en privéleven.


Ben jij klaar voor de grootste transformatie in je leven?


Of het nu gaat om het opstellen van een duidelijke dagelijkse routine voor jezelf en je gezin, het implementeren van effectieve time-management technieken, of het organiseren van je bedrijfsprocessen voor maximale efficiëntie: Ik leer je om al die ballen in de lucht te kunnen houden (JA het kan!) zonder compromissen te sluiten met mijn Hoofd-Hart-Hand methode.

Laten we samenwerken om jouw pad naar succes en vervulling te verlichten!

Je kunt me ook vinden op mijn website en de socials (zie hieronder).

Liefs,

Nathalie van Weegen


Geschreven door:

Nathalie van Weegen
NoRieBelle


Voor meer informatie en contact met Angelique:

   

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen