Beautyblends

Meral Sen

Als klein meisje tekende ik al hele dagen en dan het liefst gezichten. De fijne lijntjes, de contouren en het spelen met schaduwen. Ik kon hier helemaal in opgaan. Voor mij was het een vorm van meditatie, ik werd er rustig van.

 

Ik ben blijven tekenen, maar ik teken geen gezichten meer. Ik werk nog wel met de fijne lijntjes en de juiste schaduwen. Inmiddels is het zetten van permanente make-up een van mijn specialisaties. Ik breng op een subtiele wijze de schoonheid terug in het gezicht. Hierbij draait het allemaal om de balans. Niet te donker, maar ook niet te licht. Door mijn jarenlange klantervaring kan ik al snel een passend advies uitbrengen. Mijn fascinatie voor de perfecte creaties van moeder natuur met haar symmetrische vormen ben ik nooit kwijtgeraakt. De manier hoe alles op elkaar is afgestemd, is alleen maar sterker geworden in de loop der jaren.

 

De natuur is steeds op zoek naar de juiste balans. De juiste balans is namelijk nodig om goed te blijven functioneren. Zo werkt het ook bij mensen: voldoende slaap, de juiste voeding, voldoende beweging en genoeg tijd voor ontspanning. Zorgen voor je binnen- en je buitenkant. Dat is de basis, een primaire levensbehoefte.

 

Maar schoonheid kent vele gezichten. Voor mij is schoonheid stralen van binnenuit. Blij zijn met jezelf, van jezelf houden en jezelf accepteren. Wat ik doe, is jou bewust maken van de schoonheid die jij al bezit. Het is mijn passie om vrouwen te versterken door hen te helpen met hun zelfvertrouwen. Soms is het slechts een kwestie van helpen herinneren aan hoe mooi ze zijn.

 

Naast het zetten van permanente make-up heb ik ook, vanuit de Turkse cultuur, veel kennis opgedaan over de werking van verschillende kruiden en specerijen. Hierin kan ik jou ook adviseren.

 

Tijdens mijn eigen zoektocht naar balans heb ik mij verdiept en gespecialiseerd in holistische voedingstherapie. Vanuit deze ervaring kijk ik samen met jou naar wat voor voeding jij nodig hebt om je gezond en gelukkig te voelen.

Make up is a powerful way to effectively reveal something unique about your inner self

Meral Sen

Je kunt bij me terecht voor:

  • Permanente make -up
  • Browshaping
  • Visagie
  • Lifestyle coaching (natuurvoeding/kruidenkunde, beweging en ontspanning)

Ervaring en specialisaties:

  • Permanente make-up & visagie 
  • disbalans & voeding 
  • meditatie  
  • kruidenkunde

Ik begeleid jou naar een tevreden spiegelbeeld, balans in je leven, rust in je hoofd, zelfliefde/acceptatie en bewustwording.

Neem contact op

Bedrijfsnaam:    Beautyblends

Tel:                       06-18158102

Mail:                     info@beauty-blends.nl

Website:              Under construction