Even voorstellen: Brigitte Walraven - Wellbeing Praktijk LOS
01 maart 2024 

Even voorstellen: Brigitte Walraven - Wellbeing Praktijk LOS

Mooie mensen, mijn naam is Brigitte Walraven. Ik ben de trotse eigenaresse van Wellbeing Praktijk LOS. Mijn Praktijk is gevestigd aan het prachtige Haringvliet in Rotterdam.

Masseren is mijn absolute passie wat ik inmiddels al 23 jaar met veel liefde dagelijks doe. De liefde om mensen te masseren begon al op jonge leeftijd. Ik volgde de opleiding sportmassage en daarna vele andere cursussen. Na zoveel jaren ervaring, masseer ik (naast mijn absolute liefde de sportmassage) vooral holistisch. Ik richt me op de klachten en energie en ga dan aan de slag om jou te helpen, te helen, het beste uit jezelf te halen.

Inmiddels heb ik een team met 7 masseurs in dienst die dezelfde visie en missie hebben en helpen wij dagelijks mensen met wat zij nodig hebben en kan ik met trots zeggen dat wij één van de best aangeschreven massagepraktijken in Rotterdam zijn.

Kwaliteit en aandacht voor jou staan hoog bij ons in het vaandel. We verzorgen ook beautybehandelingen met producten die ontwikkeld zijn door een herborist en die uiteraard niet op dieren zijn getest. Verder verzorgen wij op de zondagochtend small Yin Yang yogalessen. Tevens op aanvraag privé kinderyogales.

Op mijn website vind je meer informatie over alles wat wij doen. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Je kunt me ook vinden op de socials (zie hieronder).

Liefdevolle groet,

Brigitte Walraven


Geschreven door:

Brigitte Walraven
Wellbeing Praktijk LOS


Voor meer informatie en contact met Brigitte:

   

Over de schrijver
Reactie plaatsen