Even voorstellen: Ilse Benschop - Massagepraktijk Ilse
27 januari 2024 

Even voorstellen: Ilse Benschop - Massagepraktijk Ilse

Hallo, mijn naam is Ilse Benschop, trotse eigenaar van een massagepraktijk aan huis in Hellevoetsluis. Ik ben moeder van twee dochters en in mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de natuur met mijn vier Labradoodles. 

Tien jaar geleden ontdekte ik de kracht van massage en sindsdien heb ik mijn vaardigheden voortdurend ontwikkeld door het volgen van diverse cursussen en workshops. Het geeft mij voldoening om bij te dragen aan de gezondheid van anderen en hen ontspanning te bieden, vooral in stressvolle tijden.

Als holistisch therapeut geloof ik sterk in de connectie tussen lichaam en geest. Jouw lichaam weerspiegelt immers de toestand van je ziel. Niet alleen bied ik ontspannende massages aan, maar ook ben ik beschikbaar voor begeleiding bij levensvragen. Samen kijken we naar de signalen die je lichaam geeft en sturen we je in de juiste richting.

In mijn praktijk ervaar je niet alleen fysieke verlichting, maar ook mentale rust. De klanken van diverse instrumenten tijdens mijn klankschaalsessies bieden een massage voor je hoofd en creëren ruimte voor nieuwe inzichten in jezelf, je leven en je dromen.

Wist je dat massages niet alleen ontspanning bieden, maar ook aanzienlijke voordelen hebben voor je lichaam? Ze stimuleren de bloedsomloop, verminderen spierspanning en geven het immuunsysteem een boost. In mijn praktijk pas ik verschillende behandelingen toe, variërend van ontspanningsmassages tot bindweefselmassages, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Zelfs als je niet precies weet waar je lichaam behoefte aan heeft, nodig ik je uit voor een gesprek waarin we samen ontdekken waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Mijn doel is om je te begeleiden naar een staat van welzijn.

Op mijn website vind je meer informatie over mijn behandelingen en klankschaalsessies. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn praktijk.,

Je kunt me ook vinden op de socials (zie hieronder).

Liefs,

Ilse Benschop


Voor meer informatie en contact met Ilse:


Over de schrijver
Reactie plaatsen